Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusblonda nyanser,  Röda nyanser

Sommar sol och semestertider

Äntligen är sommaren här! Den mest efterlängtade årstiden som är full av drömmar, förväntningar och tid för återhämtning. Min sommar startade med en kalldusch där mitt privatliv skakades om ordentligt, där stora förändringar kommer ske och där många av mina drömmar och förväntningar krossades. Det har varit en tuff period då jag behövt samla mina krafter för att hamna tillbaka på mina fötter igen.

Det är när livet vänds upp och ner som man förstår hur mycket vänner, familj och arbetsplats betyder. Min fasta punkt har varit salongen, mina fina kollegor och mina underbara kunder.

Nu börjar mina krafter återvända och det känns härligt även om det fortfarande finns en hel del arbete kvar innan allt fallit på plats helt…

Snart väntar lite mer semester men innan det ska jag och Nathalie ha två kreativa dagar på Colours.

Förhoppningsvis kommer det lite härliga före-och-efterbilder från de här dagarna men så länge får ni hålla tillgodo med de här härliga inspirationsbilderna…

Sommar sol och semestertider

Här är en vacker Masteyfärg där jag förstärkt den guldiga känslan och i och med det skapat en fantastisk glans och lyster.

Sommar sol och semestertider

Här är mina duktiga Nathalie som fick göra en riktig makeover på en av sina kunder…

Sommar sol och semestertider

…och även här med Masteys färger…

Sommar sol och semestertider

…och här kommer lite för er frisörer…en härlig kombination som skapar en otroligt snygg koppar nyans…på längderna använde jag enbart 7.43 med lite extra amplifyer i form av koppar… Fint eller hur!?

:-)

%d bloggare gillar detta: