Allmänt,  Min salong,  Produkter

Det är detaljerna som gör helheten

Det är detaljerna som gör helheten. Och jag älskar detaljer!

När jag efter 20 år som frisör bestämde mig för att starta min egen salong så var min vision att skapa en miljö som skulle vara fylld av det där lilla extra. Varenda liten sak på Colours by Jenny Hansson är väl genomtänkt och utvald med omsorg.  Små saker, finurliga lösningar och inredningsdetaljer som jag valt för att de gav mig en härlig känsla i magen.

Även när det kommer till salongens personal följde jag min magkänsla. Redan under mitt första telefonsamtal med Erika kände jag att ”den här tjejen har det där extra som jag söker”…och visst har hon det!! Hon har på kort tid blivit oumbärlig för mig. Hon är lika duktig på att skapa vackra naglar som hon är en underbar arbetskollega och vän. Jag hoppas att vi i framtiden kommer att kunna utöka med fler kollegor som ger både mig och Erika samma härliga känsla…

Toaletten var viktig för mig redan från början. En vacker toalett sätter på något sätt standarden på hela stället. Om jag går på en exklusiv restaurang och lånar toaletten och den visar sig vara ofräsch och ovårdad så undrar jag genast om köket ser likadant ut… Men om den tvärtemot är vacker, doftar gott med rena små handdukar till varje gäst, levande ljus etc så höjer det hela min upplevelse. Jag funderade länge på hur jag ville att toaletten skulle se ut. Jag vill att mina kunder skulle få en wow-känsla när de öppnade dörren.

Jag hittade tapeten och golvet hos Happy Homes på Östermalm. Spegeln hittade jag på Wohnzimmer.se och byrån som fick bli en kommod (med hjälp av min pappa) hittade jag på Tradera och allt tillsammans blev precis så bra som jag hade hoppats.

Mitt senaste tillskott på produkthyllan är ännu en detalj och pricken över i för salongens lilla toalett. De väldoftande rapsljusen från Yvelis sprider ett vackert sken och doftar ljuvligt! De känns personliga med en charmig design, de är gjorde av raps som är snällt mot både mig och miljön och de ger salongens toalett det där lilla extra. Ljusen tillverkas för hand i Roslagen av Yvonne som med stor omsorg testat, trixat och letat de rätta ingredienserna och dofterna för att skapa det perfekta ljuset. Jag älskar dem!! (Och nu har vi dem även till försäljning på salongen…)

 

 

%d bloggare gillar detta: