Allmänt,  Träning och kost

En 30-dagars kickstart!

I ett och ett halvt år har jag jobbat lite för mycket och haft fokus på att få livet att gå ihop med familjelyckan och karriären… Det som har fått stå tillbaka har varit den där ”egentiden” och resultatet av det, toppat med två veckor på ett all inclusivehotell med toppenmat, är 10 kg plus på vågen!! Uäh!!

Nu är det dags att få ordning på det!

Jag har träningskort på Sats men vet att jag behöver lite hjälp med uppstyrningen av både träningen och kosten för att hitta rätt balans.

Efter att ha googlat runt lite så hittade jag World of shapes ”Kickstart”. Det innebär en utmaning på 30 dagar med träning varje dag och ett kostupplägg där jag ska äta 1500 kcal fördelat på sex mål.

Så nu kör vi!! Någon som vill haka på!?!

 

 

 

%d bloggare gillar detta: