Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusbruna nyanser,  Mörkbruna nyanser,  Produkter

En fin nyans med O&Ms hårfärg…

Nu har jag så smått börjat testa O&Ms färger på mina kunder på salongen. Först ut var Bahareh som ville bli av med sin mörka utväxt. Hon fick en fin nyans med O&Ms hårfärg. En vacker brun färg med mycket glans och lyster.

Därefter var det Marielles tur och det kändes lite extra spännande eftersom hon varit en av de få kunder jag haft som inte tyckt om att bli färgad med Nyces färger. Efter ca en vecka fick jag ett sms från Marielle där hon skrev så här:

”Vill bara ge dig feedback på den nya färgen. Ingen klåda i hårbotten, färgar inte av sig på mina kuddar då jag blir varm i håret på natten och inga svarta naglar efter jag dragit naglarna i håret som jag har för ovana att jämt göra. Bäst hitintills.?”

Bättre bekräftelse än så kan man nog inte få! Verkligen roligt att höra! Det ska verkligen bli spännande att få arbeta med O&Ms färg fullt ut nu till hösten…

Så här fin blev Bahareh:

Bahareh blev först ut att få testa O&Ms färg...

 

 

%d bloggare gillar detta: