Allmänt,  Träning och kost

En regnig morgon som fick mig att testa hemmayoga

Jag hade planerat att gå på bikramyoga på min lediga förmiddag. Men när jag väl släpat mig ur sängen så upptäckte jag att regnet öste ner ute och att trafiken in mot stan var så som den bara kan vara en regnig måndagsmorgon…

Då började jag googla på hemmayoga och yogavideos etc. Till slut fastnade jag för en sida som heter Yogobe där man för 189 kronor i månaden får tillgång till 357 olika yogavideos med olika svårighetsgrad och längd. Man kan även testa sidan gratis i tre dagar innan man bestämmer sig.

Idag testade jag två olika videos, först en uppvärmning på 10 minuter och därefter en längre variant på 20 minuter som satte igång hela kroppen.

Kändes riktigt lyxigt att inte behöva åka iväg i regnet men ändå få min välbehövliga yogaträning!

Kan du inte dela med dig om du testat någon annan variant av hemmayoga!?

 

 

%d bloggare gillar detta: