Färgning,  Före- och efterbilder,  Mörkbruna nyanser,  Ny frisyr

En vacker nyans på ett mörkbrunt hår

Ella har ett jättevackert hår men som av naturen är lite torrt och av gamla hårfärger lite sprött. När håret är så mörkt som Ellas hår är naturligt, så är det lätt hänt att man tror att man är svarthårig. Men det är en stor skillnad på helhetsintrycket om man istället lägger en mörkbrun färg. Det blir en mjukare ton mot ansiktet och man får en känsla av liv som gärna försvinner när håret blir för mörkt. Så idag vill jag passa på att visa er en vacker nyans på ett mörkbrunt hår.

Ellas toppar kändes lite för orangeröda och botten glittrade av några få vita strån som gärna ville döljas. Så i botten la jag en askig mörkbrun färg och på längderna en vårdande och glansgivande brun toning som även den innehöll lite blå pigment för att dämpa den röda känslan. I alla blandningar använde jag Olaplex Nr1 och i schamponeringen fick hon sitta i 10 minuter med Olaplex Nr2 och sen i 5 minuter med Oribe Gold Lust Masque.

Jag klippte även av nästan en hel decimeter på längden. Det gjorde jag för att kunna få till en annan typ av uppklippning som skulle skapa en lite fylligare och glammigare känsla…Ella fick en vacker nyans på ett mörkbrunt hår

%d bloggare gillar detta: