Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusblonda nyanser

Gul och orange efter hemmafärgning

Åsa har bott utomlands på soligare breddgrader i många år. Där har hon färgat håret ljusare med en färg hon köpt i butiken och även då ibland tyckt att det blivit lite för gult, men sen har solen gjort sin del så det inte längre kändes så illa.
När hon kom till mig på salongen så hade hon än en gång lagt en färg hemma med ett mindre lyckat resultat. Hon var gulorange och kände att det var dags att få hjälp med sin färg.
Jag applicerade en mörkblond färg med extra blått och violett i botten för att dämpa de gula och orangea pigmenten och för att hon inte skulle känna sig för mörk la jag lite tunna blekta slingor vid benan. På längderna använde jag mig av en mild ljusblond toning med lite violetta pigment för att dämpa det gula…
Jag klippte även av en bra bit på längden och klippte upp håret så hon lättare skulle kunna hantera sitt jättetjocka hår själv.
Vilken skillnad det blev! :-)

%d bloggare gillar detta: