Färgning,  Före- och efterbilder,  Mörkblonda nyanser,  Produkter,  Slingor

Jag testade Olaplex på Jessica

I torsdags testade jag för första gången Olaplex på Jessica!

Denna bomb i frisörernas värld.  Produkten säger sig laga och skydda håret. Och då i första hand under en blekningsprocess där skadan normalt är som allra störst. Men den kan även blandas i färg och toning eller användas som en ren kurbehandling.

Olaplex är en professionell produkt som endast ska användas av frisör på salong, men som kan blandas i vilken färg eller blekning som helst. Med hjälp av Olaplex kan man göra ett mörkt hår ljust utan att det går sönder.

Jessica har ett galet tjockt hår med mycket självfall och i torsdags hamnade hon i min stol för första gången. Hon hade för många färger i sitt hår som gick i allt ifrån orange till grönt längst ut på topparna och slingor i nästan alla tänkbara nyanser. Ett hästjobb… :-)

Efter sex timmar lyckades jag äntligen få en vacker nyans på Jessicas hår och då hade jag gjort slingor, färgat utväxten, rensat bort det gröna på längderna och sedan färgat in dem i en varm guldblond färg. I alla mina blandningar tillsatte jag anvisad mängd av No.1 Olaplex för att skydda och laga hennes porösa hår så mycket det gick och avslutningsvis applicerade jag No.2 Olaplex som fick verka i 10 minuter i schamponeringen.

Olaplex

Trots att jag inte helt kan jämföra före och efter på Jessica, eftersom jag inte gjort hennes hår tidigare, så var känslan på håret fantastiskt bra med tanke på alla behandlingar jag faktiskt gjort!

Håret kändes mjukt, var lätt att reda ut och hade en fin glans.

Så nu ser jag fram emot att få testa ännu mer krävande behandlingar för att se hur stor skillnad Olaplex verkligen gör…men min första kontakt känns bara positiv. :-)

Före och efter min färgbehandling då jag testade Olaplex på Jessica.

%d bloggare gillar detta: