Kurser och visningar,  Produkter

Utbildad för att göra hårförlängning och förtjockning

Nu har jag blivit utbildad för att göra hårförlängning och förtjockning (extensions) av jätteduktiga Caroline hos Great lengths i Stockholm. Kursen var verkligen inspirerande och varade under två hela dagar.

Här är söta Caroline som såg till att jag blev utbildad inom hårförlängning och förtjockning hos Great lengths i Stockholm.

Första dagens utbildning inom hår- förlängning och förtjockning utfördes på dockor.

Första dagen bestod av både teori och att öva på dockor och andra dagen fick jag göra en hel hårförlängning på en hårmodell.

Great lengths står för lång erfarenhet och hög kvalité både när det gäller utbildning och hår.

För att få använda deras hår måste du ha gått deras utbildning. 

Great lengths använder sig av tempelhår och handlar direkt från templen utan någon mellanhand. Håret kommer ifrån Indien där hinduismen är en utbredd religion där man offrar sitt hår i en traditionell ritual. Indiskt tempelhår har hög kvalitet, eftersom det aldrig eller mycket sällan har utsatts för kemiska behandlingar.

Från templen fraktas håret till deras fabrik i Indien där håret tvättas och sorteras, därefter åker håret till fabriken i Italien där den i olika skonsamma vattenbad avfärgas och sedan infärgas till exakt rätt nyans…

…en lång process alltså innan håret hamnar på våra salonger för att sedan fylla ut eller förlänga våra svenska fintrådiga hår. Men åh så fina resultat! Det ser så naturligt ut!

Det är ett verkligt tålamodsprövande pillerjobb men väl värt besväret för sedan har kunden ett vackert hårsvall i ca 3-6 månader.

Så här fin blev min modell som jag hade dag nummer två:

Min fina modell från dag nummer två då jag blev utbildad inom hår- förlängning och förtjockning.

Så nu är ni välkomna att boka in er för en hårförlängning eller förtjockning så jag får praktisera mina nya kunskaper! ;-)

 

%d bloggare gillar detta: