Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusblonda nyanser,  Produkter,  Slingor

Så mycket snyggare med lite hårfärg!

Karin har fått blekta slingor i sitt hår under många år och det har säkert varit fint tidigare. Men ju vitare hennes naturliga hår blivit desto sämre resultat fick hon av slingorna. Till slut var det bara kvaliteten som blev sämre om än med en något gulare nyans på längderna. Då är det dags att bli snyggare med lite hårfärg…

Karin blev rekommenderad av en kollega att gå till mig och på den vägen hamnade hon hos mig på Colours by Jenny Hansson…

Jag fick ganska så fria händer och då tyckte jag att hon skulle vara fin i en mellanblond nyans med lite ljusa slingor i.

Jag färgade in hennes hår med en mellanblond färg och gjorde lite slingor på längderna som jag nyanserade i en mjuk gyllenblond nyans. Egentligen inte en jättestor förändring men åh vilken skillnad det gjorde för helhetsintrycket!

I alla blandningar använde jag även Olaplex för att laga hennes sönderblekta överhår. Och avslutningsvis  fick hon en ordentlig inpackning i form av Oribes Gold Lust Transformative Masque.

Det kommer ta ett tag att få ordning på hennes kvalitet men med hjälp av bra produkter både på salongen och hemma så ska det nog ordna sig… :-)

Karin tröttnade på sina blekta slingor...

%d bloggare gillar detta: