Ljusblonda nyanser,  Mörkblonda nyanser,  Ny frisyr,  Slingor

Att våga en ny hårfärg och frisyr…

Maria har varit min kund i närmare 15 år nu och hon har nog testat det mesta när det kommer till frisyrer och hårfärger. Men de senaste åren har håret mest varit långt även om färgen varierat sig något. Men för några dagar sen skickade Maria några bilder till mig och skrev att ”ska vi ändra mig lite? Måste få in lite nytt och inspirerande i livet.”

Det är härligt och läskigt att skaffa en helt ny hårfärg och frisyr och visst kan man ibland längta efter en helt ny look.

Här är bilderna som Maria blivit inspirerad av:

Här är bilderna som inspirerade Maria till sin nya frisyr.

…men Maria ville fortfarande ha möjligheten att kunna sätta ihop håret i en tofs så vi bestämde att det skulle få vara något längre än på bilderna…

Jag klippte av nästan en decimeter på längden och klippte upp det lite, sen satte jag en färg (Mastey 6.00+5.1 m 6% Oxydant)  i botten som skulle ge frisyren en fin bas och täcka lite vita strån. Därefter la jag folieslingor över hela huvudet med blekning (12%).  Hon fick sitta länge för att bli så ljus som jag villa ha henne och i schamponeringen la jag en toning (Masteys Instantane) för att få den perfekta nyansen.

Att våga en ny hårfärg och frisyr

Att våga en ny hårfärg och frisyr

Riktigt fin blev Maria i sin nya frisyr! Hoppas att hon känner att nya inspirerar henne… ;-)

%d bloggare gillar detta: