Färgning,  Röda nyanser

Fem versioner av rött hår

Jag älskar rött hår! Det ger hud och hår en sån fantastisk lyster! Många kunder och frisörer är rädda för de röda pigmenten och självklart kan det bli tokigt med fel nyans av rött ibland. Men med rätt ton så blir det så snyggt! Min tanke med dagens inlägg är att inspirera till att våga färga håret i den varma färgskalan. Så här kommer fem versioner av rött hår.

Först ut är Linda som fick en mild gyllene blond nyans som innehåller väldigt lite koppar. Här slingade jag först håret med blekning i folie och därefter nyanserade jag hela håret i shamponeringen med en intensivtoning som innehöll både guld och koppar.

Här kommer Carina och för henne skapade jag mer liv bland lockarna med intensiva kopparslingor. Väldigt fint tycker jag!

Här har jag blandat upp en fin kopparnyans med slingor i en ljusare koppar. Ett slutligt resultat efter flera sittningar då Sofia kom till mig med en väldigt mörk färg på längderna vid sitt första besök.

Vill ni se fler bilder på Sofia kan ni kika in här!

Eleonora var blond fösta gången hon kom till mig men sen dess har hon blivit lite rödare för varje besök och nu senast en intensiv kopparfärg. Jag älskar verkligen intensiteten och lystern!

Sist ut är min vän Malin som älskar rött hår i alla former och jag får alltid fria händer…så den här gången blev det lite mörkare rött. Fortfarande med koppar som bas men lite spetsad med mer röda pigment.

Här finns bilder från ett annat av Malins besök.

Kan man annat än älska rött hår?!?❤️

%d bloggare gillar detta: