Färgning,  Före- och efterbilder,  Mörkbruna nyanser,  Ny frisyr

Både klippning och en mörkare hårfärg

Vi frisörer är tvärtemot vad man skulle kunna tro, jättedåliga på att ta tid för oss själva att bli fina i håret. Men förra veckan tog Eva och jag oss tid att klippa och färga varandra. Eva fick en kortare, coolare klippning och en mörkare färg och jag fick fräscha toppar och lite slingor. Roligt och skönt att få bli fin i håret! Jag har tänkt att successivt bli lite ljusare nu framåt våren. Jag kommer att visa lite bilder på det en annan dag… :-)

På Eva använde jag i botten Nyce 4.135 m 4,5% oxydant och på längderna uppe på hjässan hade jag Dyemask Chestnut Brown med lite Pink i.

Snyggt!!

Här är Evas nya frisyr innan och efter sin mörkare färg:

Här är Evas frisyr före och efter färgningen

%d bloggare gillar detta: