Fina naglar,  Min salong

Vackra naglar

Jag tycker att vackra naglar är pricken över i. Jag har själv aldrig haft egna starka naglar att stoltsera med så jag började väldigt tidigt att söka efter duktiga nagelterapeuter. Redan i 20-årsåldern besökte jag för första gången en nagelsalong. När jag öppnade Colours kändes det självklart att göra plats för en kollega som skulle skapa vackra naglar på salongens kunder.

Det var inte så enkelt att hitta en riktigt duktig nagelterapeut som också hade samma tänk och känsla för service som vi har i vårt team på Colours. Men efter mycket om och men så hittade äntligen Riikka Valtonen till oss! Så otroligt skicklig, kreativ, konstnärlig och med en lång erfarenhet. Hon har arbetat med kunder, har tävlat framgångsrikt och utbildar även andra duktiga terapeuter både i Sverige och internationellt.

Vackra naglar
Riikka Valtonen

Givetvis har hon en fantastisk känsla för service och omtanke för sina kunder och arbetskompisar och utöver en härlig kollega så har jag också hittat en fin vän som jag tillbringat många fina stunder med även utanför jobbet. Så lyxigt att få tillbringa sina arbetsdagar med vänner!

Ett fint minne från förra sommaren…

Så här vill jag visa några av hennes fina arbeten hon gjort sen hon började på Colours:

Visst är hon fantastisk!! Jag kommer framöver ge er mer inspiration från Riikka Valtonen så håll utkik… ;-)

%d bloggare gillar detta: